15 / 08 / 2022


Lider unionist de la Chișinău: Urmează o criză alimentară, sanitară și energetică ~ InfoPrut

Urmează o mare criză economică, alimentară, de securitate și energetică, atenționează liderului unionist, Vlad Bilețchi, care a criticat lipsa de…

De redactia , in Opinii , at 02/07/2022

Urmează o mare criză economică, alimentară, de securitate și energetică, atenționează liderului unionist, Vlad Bilețchi, care a criticat lipsa de acțiune a guvernării de la Chișinău pentru a preveni consecințele dezastruoase ale viitoarei crize.

Potrivit lui Bilețchi, cei care au fost săraci, vor sărăci și mai mult, iar cei bogați vor avea de câștigat. Unionistul îndeamnă guvernarea să nu piardă timpul și să adopte măsuri de urgență.
„Suntem în plină secetă, agricultorii nu fac față acestei secete, iar statul nu întreprinde nimic pentru a diminua consecințele. Dacă nu vor fi luate măsuri de urgență, la toamnă ne vom pomeni într-o criză alimentară de proporții”, a declarat Vlad Bilețchi.
Liderul unionist a denunțat lipsa de acțiune și indiferența autorităților Republicii Moldova față de criza alimentară și energetică care bat la ușă.
„În SUA, președintele american, Joe Biden, a decretat stare de urgență din cauza crizei de energie electrică. La noi însă – indiferență totală. Ai noștri dorm de parcă nu s-ar întâmpla absolut nimic. Urmează criza sanitară, economică, de securitate, energetică etc, însă ai noștri dorm si ne spun că totul este bine. S-a împlinit exact un an de când partidul de la guvernare ne-a promis ca vom simți cum trăim mai bine. Voi simțiți cum trăim mai bine?!”, a precizat unionistul.
Totodată, Bilețchi a declarat că șefia Ministerului Agriculturii urmează a fi predată de actualul ministru, Viorel Gherciu, asta pentru a preda locul lui Vladimir Bolea, care „tânjește după această funcție”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: