21 / 05 / 2022


Lider la vinuri premium în România, Purcari lansează noi sortimente, exclusiv pentru HORECA ~ InfoPrut

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din R. Moldova, propune șase noi sortimente premium create în colaborare…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 02/09/2020

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din R. Moldova, propune șase noi sortimente premium create în colaborare cu oenologul italian Federico Giotto. Pentru noua gamă s-a folosit tehnica de recoltare la răcoarea nopții, specifică podgoriilor de top internaționale, notează AdPlayers.ro.

Noua gamă – Purcari NOCTURNE este dedicată exclusiv segmentului HORECA. Cele șase sortimente premium sunt menite să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.
Potrivit producătorului, strugurii sunt recoltați manual, la răcoarea nopții. Astfel, aroma și intensitatea vinurilor din Gama NOCTURNE rămân intacte.
„Gama ediție limitată Purcari Nocturne este rodul muncii asidue a echipei noastre care a reușit să aducă pe piață un produs ce va completa perfect ocaziile speciale. Toate cele șase sortimente vor răsfăța simțurile pasionaților de vin și vor veni în întâmpinarea oricăror preferințe: de la alb, la roșu și rosé”, a declarat Victor Bostan, CEO Grupul Purcari.
Rara Neagră de Purcari, Rosé-ul sau Pinot Grigio de Purcari sunt doar trei dintre vedetele Gamei NOCTURNE. Tehnica de recoltare pe timpul nopții, specifică podgoriilor de top internaționale, are un mare plus: nivelul de zaharuri din struguri este stabil și aciditatea este echilibrată. Cele șase sortimente nou lansate sunt create în colaborare cu oenologul italian Federico Giotto și cuprind:

Purcari Nocturne Sauvignon Blanc (vin alb, sec)
Purcari Nocturne Pinot Grigio (vin alb, sec)
Purcari Nocturne Chardonnay (vin alb, sec)
Purcari Nocturne Rosé (vin rosé, sec)
Purcari Nocturne Rara Neagra (vin rosu, sec)
Purcari Nocturne Cabernet Sauvignon (vin rosu, sec)

La ediția din acest an a competiției Challenge International du Vin, Chateau Purcari a devenit cea mai medaliată vinărie din R. Moldova și România.  În cadrul ediției au fost degustate peste 5.000 de vinuri din 38 de state, juriul fiind compus din 800 de profesioniști în domeniu și consumatori experți.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: