22 / 09 / 2021


Lider al PSD infectat cu virusul COVID-19 – BotosaniNews.ro

Un lider al social-democraților a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, care…

De redactia , in Actualitate , at 02/10/2020

Un lider al social-democraților a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, care primit rezultatul testului COVID-19 şi a aflat că a contractat virusul.
„Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile „rămân pozitiv”. Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare”, a afirmat Zetea, președinte PSD Maramureș și vicepreședinte PSD național pe infrastructură.
Miercuri, președintele PSD Marcel Ciolacu a decis să se autoizoleze, după ce a fost în judeţul Sălaj, unde a interacţionat cu lideri PSD care au COVID-19.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: