19 / 06 / 2021


Liberalii s-au răzgândit: Vom vota orice termen pentru supendarea PUZ-urilor, care va fi propus de Nicușor Dan

Consilierii generali ai PNL s-au răzgândit și au anunțat că vor vota orice termen pentru suspendarea PUZ-urilor va fi propus…

De redactia , in Magazin , at 26/02/2021

Consilierii generali ai PNL s-au răzgândit și au anunțat că vor vota orice termen pentru suspendarea PUZ-urilor va fi propus de primarul general Nicușor Dan.

„Termenul final va fi stabilit în funcție de timpul în care primarul general și aparatul propriu susțin că pot rezolva problema. Noi trebui să explicităm ce se întâmplă în respectiva perioadă: dacă sunt 3 luni, să spunem ce se întâmplă în respectiva perioadă, dacă sunt 6 luni sau 9 luni sau orice alt termen, noi trebuie să spunem ce se întâmplă în prima zi de la suspendare.”, arată consilierii generali ai PNL.

Numai „proștii” mai riscă să investească în București!
Dezvoltarea capitalei României este de mult timp blocată de acest grup strâns în jurul lui Nicușor Dan și care s-a folosit de anumite situații particulare pentru a opri orice construcție nouă.
Sigur că e normal să nu distrugi clădiri care sunt monument istoric, că nu trebuie afectate zonele protejate și care dau o frumusețe deosebită capitalei. Sigur că toți trebuie să respectăm legea, dar Bucureștiul trebuia să ofere o perspectivă de dezvoltare care să permită utilizarea rațională a infrastructurii existente și orice primar de oraș mare din lumea aceasta îți va spune că acest lucru nu este posibil decât prin dezvoltarea pe verticală, nu pe orizontală.
Dezvoltarea pe verticală este specifică țărilor bogate.
PUZ-urile pe sectoare nu știu cum s-au făcut, dar este clar că primăria generală nu a putut răspunde la timp nevoilor de dezvoltare locală printr-un PUG care să cuprindă toate aspectele. Acum aceeași primărie care nu și-a făcut treaba vine și spune că ele nu sunt bune, deși au produs consecințe și anularea lor duce în ilegalitate mii de lucrări, nu doar antreprenori mari ci și autorități publice, mici investitori sau chiar Bucureșteni ce au avut documentații emise pe baza acelor PUZ-uri.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: