15 / 08 / 2022


La Telekom Mobile, CÂT VEZI, ATÂT PLĂTEȘTI, cu o singură condiție: NELIMITAT se referă doar la beneficii, nu şi la preţ – Ziua de Vest

A venit vara și clienții noilor abonamente „NELIMITAT” de la Telekom Mobile pot face planuri pentru a se bucura de…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 03/08/2022

A venit vara și clienții noilor abonamente „NELIMITAT” de la Telekom Mobile pot face planuri pentru a se bucura de comunicare si libertate fără limite în vacanță, fără grija roamingului când călătoresc. Noile planuri tarifare oferă acces de la bun început la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE), fără a fi necesară nicio cerere sau activare specială.

Dacă ai unul dintre noile abonamente NELIMITAT, disponibile incepând de la 7 euro/lună, ești liber să vorbești nelimitat in roaming si să trimiți SMS nelimitate, fără sa plătești nimic in plus, și ai și trafic de internet inclus, care variază între 4,7 GB și 12 GB, în funcție de planul tarifar ales, fără costuri suplimentare pentru serviciul de roaming.

Deci cu abonamentul tău din țară, te poți bucura de libertate de comunicare atât in țară, cât și afară, oricând călătorești in SEE, fără grija costurilor si fără surprize neplăcute la factura.

Aceste beneficii sunt aplicabile numai în țările Spațiului Economic European (SEE), conform politicii de utilizare a serviciilor de roaming din contract.

Mai mult decat atât, dacă vrei sa te bucuri de vară si de vacanță cu un telefon nou, Telekom Mobile a pregătit cele mai HOT oferte cu beneficii naționale nelimitate (minute, SMS, internet, toate nelimitate), acces roaming SEE inclus, dar si smartphone-uri de top, fie incluse (Samsung Galaxy A22 5G inclus în abonamentul Nelimitat 14, la 14 euro/lună, sau Samsung Galaxy A33 5G inclus în planul tarifar Nelimitat 18, la 18 euro/lună), fie disponibile în rate la preţuri speciale împreună cu noile abonamente.

Iar dacă dorești să ai mereu cu tine conectivitate WiFi, în călătoriile tale prin țară, Telekom îți oferă soluția WiFi portabilă WiFi Nelimitat, fără fire în plus și fără lucrări de instalare,

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: