27 / 05 / 2022


L-a cumpărat Dwayne „The Rock” Johnson pe Stan, cel mai scump Tyrannosaurus rex vândut vreodată la o licitație?

L-a cumpărat cu adevărat Dwayne „The Rock” Johnson pe Stan, cel mai complet specimen de Tyrannosaurus rex descoperit vreodată, vândut…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 19/01/2022

L-a cumpărat cu adevărat Dwayne „The Rock” Johnson pe Stan, cel mai complet specimen de Tyrannosaurus rex descoperit vreodată, vândut în octombrie 2020 unui cumpărător anonim pentru aproape 32 de milioane de dolari?, întreabă Live Science.

Zvonurile au început să circule săptămâna aceasta în mediul online după ce „The Rock” Johnson a apărut în emisiunea „ManningCast” difuzată de televiziunile americane NFL și ESPN alături de frații Peyton și Eli Manning, doi cunoscuți jucători de fotbal american.

În timpul emisiunii difuzate pe 17 ianuarie „The Rock” a stat alături de un craniu fioros.

During the show, The Rock sat next to a fearsome friend: the skull of Tyrannosaurus rex. „Da, mi-am luat craniul unui T.rex”, a spus Johnson râzând în timpul emisiunii.

„Acesta este Stan. Stan este de fapt cel mai complet craniu al unui T.rex descoperit vreodată de un paleontolog – un tânăr paleontolog – și numele lui era Stan, așa că acest cap de T.rex a fost numit după el. Destul de tare și dur, nu?”, a spus el.

Însă este cu adevărat Stan sau doar o replică a fiorosului prădător? Pasionații de dinozauri au început imediat să dezbată subiectul pe Twitter.


The „Rock”, pasionat de dinozauri? (FOTO: CAP-PLF-AMPAS – Capital Pictures – Profimedia Images)

L-a cumpărat „The Rock” pe Stan?

Un apel telefonic către Black Hills Institute (BHI), compania din Dakota de Sud care l-a deținut anterior pe Stan, a clarificat rapid lucrurile.

Este o replică, nu craniul original, afirmă Peter Larson, paleontolog și președinte fondator al BHI, o companie care comercializează copii ale unor fosile pentru cercetare, predare și expoziții.

Larson a relatat pentru Live Science că „The Rock” a cumpărat o replică a craniului lui Stan înspre sfârșitul anului trecut.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: