27 / 07 / 2021


Klaus Iohannis a promovat un infractor și lideri obraznici la Chișinău

Distribuie acest articol! Președintele României Klaus Iohannis a promovat la Chișinău un infractor și lideri extrem de obraznici la Chișinău….

De redactia , in Opinii , at 22/06/2021

Distribuie acest articol!
Președintele României Klaus Iohannis a promovat la Chișinău un infractor și lideri extrem de obraznici la Chișinău. Aici, îi putem enumera pe infractorul Vlad Filat și promotorii moldovenismului primitiv stalinist, cuplul Andrei Năstase și Maia Sandu.
Klaus Iohannis și diplomația germană se ploconeau la Chișinău, în timp ce infractorul Vlad Filat fura un miliard de euro din băncile moldovenești. Totul era dirijat din umbră la ordinele cancelarului german Angela Merkel, cel mai mare inamic al Unirii Republicii Moldova cu România. Bineînțeles cu ordin clar de la Moscova.

Pe 8 noiembrie 2010, cu doar trei săptămâni înainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova, ministrul nostru de Externe de atunci şi primul ministru al Republicii Moldova, Vladimir Filat, au semnat, la Bucureşti, tratatul între România şi Republica Moldova privind regimul frontierei de stat. Adică guvernul României a coborât în cel mai jalnic loc în care a fost vreodată în istorie, semnând un tratat de recunoaștere a frontierei dintre România și provincia sa, Basarabia. Motivul acelei josnicii era sprijinirea lui Vladimir Filat să câștige alegerile din Republica Moldova din acel an.
Pentru ca ridicolul să fie absolut, acel tratat nici măcar nu a fost vreodată adus în Parlamentul României pentru ratificare. A rămas un petic de hârtie, menit să ne amintească de cea mai mare umilință pe care ne-a provocat-o Angela Merkel.
Vlad Filat păpușarul din umbră al Maiei Sandu
Klaus Iohannis cu ajutorul echipei serviciilor secrete germane de la Konrad Adenauer Stiftung și agenții BND de la Sibiu au preluat puterea în România, mai apoi promovând doi lideri extrem de obraznici ca Andrei Năstase și Maia Sandu la Chișinău. Noii lideri de la Chișinău s-au declarat proeuropeni și au mințit o țară întreagă cu integrarea în Uniunea Europeană, lucru care nu va fi posibil în veci cu trupe de ocupație în Transnistria și fără tratat de vecinătate cu România și Ucraina.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: