19 / 01 / 2022


Kim Kardashian și Kanye West, în pragul divorțului: „E gata între ei” | .News

Kim Kardashian și Kanye West (sursa foto: Flickr) Multiple surse susțin că ”divorțul este iminent” între Kim Kardashian și Kanye…

De redactia , in Actualitate , at 06/01/2021

Kim Kardashian și Kanye West (sursa foto: Flickr)
Multiple surse susțin că ”divorțul este iminent” între Kim Kardashian și Kanye West. Kardashian și-ar fi angajat deja un avocat pentru procedură, informează Page Six. 
Una dintre surse susține că ”țin totul secret, dar s-a terminat între ei”, adăugând că Kim Kardashian a angajat-o pe Laura Wasser.
Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a mai fost văzută purtându-și inelul de logodnă, în timp ce Kanye, 43, și-a petrecut sărbătorile la proprietatea din Wyoming, stând departe de familia Kardashian.
Sursa susține că Kanye a fost rugat de Kim să stea în Wyoming pentru ca cei doi să poată trăi separat și să se poată pregăti pentru divorț.
Potrivit sursei, Kim s-ar fi maturizat și ar fi sătulă să-l protejeze pe Kanye, mai ales după discursurile sale aberante și decizia de a candida pentru președinția SUA.
O altă sursă susține că rapperul Kanye s-ar și ”săturat până peste cap” de viața dusă de familia Kardashian și nu ar mai vrea să aibă de-a face cu nimic din ce îi privește.
În iulie, Kanye a postat pe Twitter că ar fi vrut să divorțeze de Kim după ce aceasta s-a întâlnit cu alt rapper, Meek Mill.
Kim și Kanye sunt căsătoriți din 2014, după o celebrare grandioasă în Italia. Ei au 4 copii: North, Saint, Chicago și Psalm.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: