21 / 05 / 2022


KFC caută să angajeze 400 de oameni în România. Venituri brute de până la 3.400 lei – BotosaniNews.ro

Lanțul de restaurante KFC România angajează peste 400 de persoane, în mai multe orașe din țară, a anunțat compania. Potrivit…

De redactia , in Actualitate , at 17/09/2020

Lanțul de restaurante KFC România angajează peste 400 de persoane, în mai multe orașe din țară, a anunțat compania. Potrivit unui comunicat remis presei, KFC recrutează pentru posturile de lucrător în bucătărie, bucătar și casier în București, dar și în orașe precum Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad.
Serviciul KFC Delivery este, de asemenea, în continuă expansiune, prin urmare, compania are disponibile și 32 de posturi pentru poziția de curier în București.
Mai mult, până la finalul anului sunt planificate noi deschideri de restaurante la nivel național, care urmează să creeze încă 80 de noi locuri de muncă.
”În pofida provocărilor din ultimele luni, KFC România a dovedit că este un brand puternic, cu o capacitate mare de adaptare. Ne bucurăm să anunțăm că, pe lângă continuarea planurilor de dezvoltare prin deschiderea de noi restaurante, creăm și noi locuri de muncă. Susținem astfel atât candidați fără experiență, cât și persoane care activează deja în industria HoReCa și au nevoie sau își doresc să facă o schimbare. Iar eu sunt un exemplu clar că, prin dorință și determinare, poți să dezvolți o carieră frumoasă în cadrul companiei. Cu o experiență profesională de peste 22 de ani, am început ca Manager al primului restaurant KFC din România, respectiv cel de la Romană și, în timp, am ocupat diverse poziții, până la cea de astăzi. Filosofia noastră este să le oferim oamenilor, dincolo de un loc de muncă stabil, un cadru propice în care să învețe și să se dezvolte în fiecare zi”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.
Cei care își doresc să se angajeze la KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, 8 ore, 6 ore sau 4 ore, în funcție de nevoile personale și profesionale ale fiecăruia. La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an și 2 ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne. În cazul unui Crew Member, de exemplu, veniturile brute pot ajunge până la suma de 3.400 lei raportat la un program full time, de 8 ore.
Pentru angajarea la nivel de new entry nu este nevoie de experiență anterioară. Angajaților li se oferă traininguri specializate, care îi ajută atât pe cei recent intrați în echipă să se integreze ușor și să își înțeleagă atribuțiile, cât și pe cei cu experiență, care își pot construi o carieră profesională în cadrul unei companii internaționale. Noii angajați au acces atât la instruire practică în restaurant, realizată de experți, cât și la training-uri online, sub formă de cursuri și teste.
Mai multe detalii despre angajarea la KFC sunt disponibile pe site-ul www.kfc.ro, dar și pe rețelele de spcializare ale companiei.
Sursa: ziaruldeiasi.ro.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: