19 / 01 / 2022


Kelemen Hunor: Campania de comunicare pe tema vaccinului se va intensifica, trebuie să venim și cu alte personalități, cu alți oameni care transmit mesaje mai personale și cu mai multe emoții | .News

Kelemen Hunor / sursa: wikipedia commons Vicepremierul Kelemen Hunor anunță la RFI că Executivul va adopta săptămâna viitoare o OUG pentru…

De redactia , in Actualitate , at 08/01/2021

Kelemen Hunor / sursa: wikipedia commons
Vicepremierul Kelemen Hunor anunță la RFI că Executivul va adopta săptămâna viitoare o OUG pentru intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinului anti-Covid-19.
În opinia sa, ar fi nevoie de mesaje ”cu mai multe emoții”.
Kelemen Hunor anunță intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinului anti-Covid-19: ”Pe tema vaccinului, eu cred că suntem la început, am început bine. Mai e nevoie de o Ordonanță de Urgență prin care putem intensifica această campanie. Probabil că săptămâna viitoare se va adopta. Era pe ordinea de zi, dar am amânat o săptămână. Se va intensifica în mass-media și în tot ce înseamnă căi de comunicare online, televiziuni, radiouri, printuri și așa mai departe. Trebuie să existe un conținut în această comunicare, un conținut foarte-foarte bine pus la punct din punct de vedere științific. După aceea, sigur, trebuie găsite acele forme, modalități, prin care oamenii pot fi convinși. Se va intensifica această campanie, atâta pot să vă spun și sunt convins că va fi o campanie profesionistă”.

Vicepremierul spune că ”trebuie găsite acele modalități prin care poți să-i convingi pe cei care sunt sceptici, dar sunt convins că în câteva zile acest lucru se va schimba și așa cum a fost și în celelalte campanii, nu numai la noi, peste tot, în fiecare zi se găsesc alte modalități și eu zic că va fi OK. Trebuie să așteptăm și această OUG, prin care se poate trece la etapa următoare. Eu nu pot să dau sfaturi de comunicare, pentru că acolo sunt specialiști, știu ce ar trebui să facă. Exemplele personale sunt importante și bineînțeles, dincolo de medici, dincolo de oameni de știință, trebuie să venim și cu alte personalități, cu alți oameni care transmit mesaje mai personale și cu mai multe emoții”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: