26 / 02 / 2024


Jurnalistul Ion Cristoiu distruge acordul semnat de România pe Schengen – cea mai mare umilință de la Dictatul de la Viena încoace

By editor , in Actualitate , at 05/01/2024

Jurnalistul Ion Cristoiu distruge acordul semnat de România pe Schengen. România a intrat în Schengen însă numai pe frontierele aeriene și maritime, unde se ridică controalele. Însă pe cele terestre, spune Cristoiu, controalele vor crește și mai mult.

Ion Cristoiu afirmă că actul semnat de Predoiu este cea mai mare umilință de la Dictatul de la Viena încoace

„Deodată aflăm că puterea din România, troica reprezentată de Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au negociat un acord politic prin care noi luăm cinci angajamente și s-ar putea să luăm în considerare să intrăm și terestru. Dacă nu îndeplinim unul din ele nu se mai discută. Și UE, Ursula, Scholz spun că e mare succes. Care e mare succes. UE a spus că noi îndeplinim toate condițiile dar să negociem cu Austria. Cum să negociem că Austria e colegă de clasă cu noi, egală cu noi. Potrivit acordurilor, noi suntem o țară supravegheată. Pe aeroporturi noi vom fi o țară supravegheată. Pe cale terestră vor fi mai multe controale, în loc de trei ore vom sta șapte, că vor fi mai multe controale”, a comentat Cristoiu pe blogul său.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii