04 / 12 / 2021


Județul Vaslui și raionul Anenii Noi, colaborare de succes

O delegație a Consiliului județean Vaslui, condusă de președintele Dumitru Buzatu, se află într-o vizită de lucru în raionul Anenii…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 23/11/2021

O delegație a Consiliului județean Vaslui, condusă de președintele Dumitru Buzatu, se află într-o vizită de lucru în raionul Anenii Noi din Republica Moldova. 
Astfel, reprezentații Consiliului raional Anenii Noi au discutat cu partenerii de peste Prut despre prioritățile comune în perspectiva lansării în 2022 a Programului de finanțare transfrontalieră a UE pentru România și Republica Moldova.
„Delegația a vizitat centrul raional de sănătate, acoperișul căruia este renovat grație unei finanțări de cca. 1,3 milioane de lei moldovenești, bani oferiți nerambursabil de către partenerii de la Vaslui. A urmat o vizită la Memorialul „Capul de Pod Șerpeni”. În cadrul discuțiilor, a fost menționată și finanțarea oferită de CJ Vaslui pentru renovarea intrării în spital și achiziția unei ambulanțe (cca. 400 mii de lei moldovenești), reparația capitală a maternității (cca. 2 milioane de lei moldovenești). Un parteneriat de succes, cu mari perspective de viitor”, a anunțat Consiliul raional Anenii Noi.
Acordul de parteneriat între Consiliul Județean Vaslui și Consiliul raional Anenii Noi a fost semnat în ianuarie 2018, iar de atunci legăturile de ordin educațional, cultural și alte proiecte s-au dezvoltat pe linie ascendentă.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: