20 / 09 / 2021


Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani. La aniversare, a publicat poze „fierbinţi”, inclusiv alături de Ben Affleck (FOTO / VIDEO)

Celebra cântăreaţă şi actriţă Jennifer Lopez a împlinit sâmbătă 52 de ani. Vedeta cu rădăcini în Puerto Rico a sărbătorit…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 26/07/2021

Celebra cântăreaţă şi actriţă Jennifer Lopez a împlinit sâmbătă 52 de ani. Vedeta cu rădăcini în Puerto Rico a sărbătorit momentul pe un yacht alături de persoanele apropiate, dar a împărtăşit câteva imagini „fierbinţi” cu fanii, publicându-le pe Instagram.

Purtând un costum de baie, Jennifer Lopez şi-a afişat astfel corpul tonifiat, adunând milioane de like-uri şi comentarii nu doar cu urări, ci şi cu felicitări.

De asemenea, cu această ocazie, cântăreaţa a confirmat oficial relaţia cu actorul şi regizorul Ben Affleck. Deja de ceva vreme, paparazzi au publicat fotografii cu cei doi împreună, însă este pentru prima oară când J Lo confirmă că a reînnodat relaţia de iubire cu Affleck. Astfel, pe Instagram-ul vedetei a apărut o imagine cu cei doi sărutându-se. 

Lopez a postat fotografia, printre altele, cu mesajul: „52… care-i treaba?”.

Jennifer Lopez a început relaţia cu Ben Affleck la scurt timp după ce s-a despărţit de logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, cu care a fost împreună vreme de patru ani.

Affleck şi Lopez au avut o relaţie mult mediatizată la începutul anilor 2000. Ei s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare, jucând amândoi în comedia romantică „Gigli”. Au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărţit în 2004, după numai un an de relaţie.

După despărţire, Ben Affleck s-a însurat cu Jennifer Garner, într-o ceremonie privată. Cei doi au trei copii, însă sunt divorţaţi din 2017. Jennifer Lopez are doi copii, din căsnicia cu Marc Anthony.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: