23 / 09 / 2021


Jean Claude Van Damme a salvat de la moarte o căţeluşă chihuahua. Patrupedul avea pașaport fals și urma să fie eutanasiat | .News

chihuahua ( foto: twitter) Jean Claude Van Damme a salvat de la moarte o căţeluşă chihuahua de trei luni. Câțelușa…

De redactia , in Actualitate , at 20/10/2020

chihuahua ( foto: twitter)
Jean Claude Van Damme a salvat de la moarte o căţeluşă chihuahua de trei luni. Câțelușa urma să ajungă la noii săi stăpâni în Norvegia, fiind expediată din Bulgaria. Autoritățile norvegiene au descoperit, însă, că animalul avea un pașaport fals. Pentru că Bulgaria a refuzat să o primească înapoi, cățelușa ar fi urmat să fie eutanasiată. Cazul i-a atras atenția actorului belgian, după ce proprietarul cățelușei a lansat o petiție.
Jean Claude Van Damme a rugat autoritățile bulgare să primească patrupedul înapoi în țară printr-un videoclip postat pe conturile sale de socializare. Mesajul său video s-a viralizat și, în cele din urmă, actorul belgian i-a convins pe oficiali să faca o excepție. După ce va fi repatriată, cățelușa va fi dată în adopție.
Proprietarul Rayei, Alexei Iversen, a lansat o petiție, în care cerea autorităților norvegiene și bulgare să-și reconsidere poziția și să salveze viața câinelui.
Petiția a fost apoi distribuită de Van Damme pe rețelele sociale, unde are milioane de fani.
„Vă rog să semnați această petiție și să ajutați la salvarea unui cățeluș”, a scris el pe Twitter.

Please, sign this @Change petition and help me save a puppy https://t.co/yTxPuXzk3X
— Jean-Claude Van Damme (@JCVD) October 17, 2020

Bulgaria a făcut o excepție de la regulile sale stricte privind intrarea animalelor în țară, acceptând revenirea Rayei. Cu toate acestea, Iversen așteaptă în continuare confirmarea din partea Norvegiei că poate călători cu câinele, care este încă izolat.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: