04 / 12 / 2021


Jaf cu bilețelul la BRD. Hoțul îi cerea casierei să se calmeze în timp ce o amenința ca să-i dea banii

* autorul încă nu a fost prins de polițiști Inspectoratul de Poliție al Județului Brăila a revenit cu precizări legate…

De redactia , in Actualitate , at 17/10/2021

* autorul încă nu a fost prins de polițiști

Inspectoratul de Poliție al Județului Brăila a revenit cu precizări legate de felul cum a acționat cel care a jefuit o sucursal BRD de pe Șos. Buzăului. Hoțul i-a dat angajatei un bilețel prin care îi transmitea că nu va păți nimic dacă îi dă bani, însă în același timp o amenința verbal. Cercetările sunt încă în derulare, iar autorul nu a fost deocamdată identificat. ”Miercuri 13 octombrie, în jurul orei 14:05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului Brăila a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit.
Din primele cercetări s-a stabilit faptul că o persoană ar fi pătruns în incinta sucursalei și i-a dat angajatei un bilețel prin care o anunța că nu va păți nimic dacă îi dă banii, dar în același timp adresându-i și amenințări verbale.
Funcționara a apăsat butonul de panică, a deschis sertarul de la casa de bani și fugit, iar persoana în cauză a sustras 17.500 de lei și 2.535 de euro.
În continuare, polițiștii efectuează căutări în vederea localizării și depistării persoanei și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a transmis IPJ

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: