24 / 06 / 2021


Iubire pătimaşă! Şi-a reclamat la poliţie iubita cu 30 de ani mai tânără, după ce l-a păcălit să îi trimită zeci de mii de euro! – BotosaniNews.ro

Un vasluian e foc şi pară pe femeie pe care o iubeşte. Bărbatul a reclamat-o pe tânăra cu 30 de…

De redactia , in Actualitate , at 27/01/2021

Un vasluian e foc şi pară pe femeie pe care o iubeşte. Bărbatul a reclamat-o pe tânăra cu 30 de ani mai tânără, cunoscută pe Facebook pentru că l-ar fi păcălit să îi dea peste 40.000 de euro.  Bărbatul i-a trimis banii în timp ce era în Finlanda. Tânăra a spus că avea doar 15 ani pe atunci. Cei doi au început o relație online, iar în timp bărbatul i-ar fi trimis o adevărată avere, nu mai puțin de 40.000 de euro, inclusiv bani pentru meditații la Bacalaureat, spune bărbatul.
După o vreme, omul a venit de două ori în țară pentru a se întâlni cu minora, dar nu a găsit-o niciodată acasă. Tânăra era plecată ba la mare, ba la prieteni, moment în care bărbatul ar fi realizat că este victima iubitei sale minore, cu 30 de ani mai tânără decât el.
“Am cunoscut-o în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o. A fost trimisă o notă la poliție pentru începerea audierilor martorilor și pentru aducerea fetei la audieri, dar nimeni nu a mișcat un deget. Plus de asta, fata care m-a păcălit este în țară. După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat și am indicat și martori că nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, a povestit bărbatul.
Sursa: Romaniatv.net

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: