21 / 05 / 2022


Ioniţă (CNAIR): În 2022 se va circula pe toată centura Capitalei; eu sper că în 2022 în vară | .News

Lucrarile la centura Capitalei-inaugurate cu artificii (foto: captură YouTube Digi24) Vara anului 2022 ar trebui să fie momentul de la…

De redactia , in Actualitate , at 02/09/2020

Lucrarile la centura Capitalei-inaugurate cu artificii (foto: captură YouTube Digi24)
Vara anului 2022 ar trebui să fie momentul de la care se va putea circula pe toată centura Capitalei, iar toate pasajele şi secţiunile la care se lucrează acum să fie puse în trafic, a declarat, miercuri, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Mariana Ioniţă, potrivit Agerpres.
„V-am invitat să vedeţi stadiul şantierelor din Bucureşti. Marea majoritate sunt la început de drum. Unul a început acum 11 zile, două acum trei săptămâni, iar restul sunt mai vechi – unul în mai anul acesta şi unul este mai vechi. Potrivit contractelor aflate în derulare şi reanalizate în cazul Domneşti, anul 2022 ar trebui să fie anul în care toate pasajele şi secţiunile de centură să fie puse în trafic. Mai puţin A0, la care se va mai lucra şi în anul 2023. În 2022 se va circula pe toată centura. Eu sper că în 2022 în vară. Excepţia va fi legătura cu DN7”, le-a spus Mariana Ioniţă jurnaliştilor, care au însoţit-o în vizita sa de lucru pe şantierele de pe centură.
În ceea ce priveşte Pasajul de la Mogoşoaia, şeful CNAIR s-a declarat mulţumită de modul în care se desfăşoară lucrarea şi a dat asigurări că se fac eforturi pentru a se scurta la o lună perioada de restricţii în zonă, care va vor obtura traficul.
„Sperăm să scurtăm la maxim o lună această perioadă. Constructorul ne-a promis că se va mobiliza şi, dacă reuşeşte să îşi mai facă şi o angajare de forţă de muncă, care din nefericire în zona Bucureşti este din ce în ce mai puţină, va lucra şi în perioada de seară şi chiar pe timpul nopţii, cât vremea o va permite”, a menţionat ea.
Lucrările la secţiunea de centură care leagă DN2 cu autostrada Soarelui (A2) nu merg aşa cum ar trebui,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: