21 / 05 / 2022


Ion Dina, un profesionist pentru Coțofenii din Dos

– Posted on 5 September 2020Posted in: Politică, Pub Candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Coțofenii din Dos,…

De redactia , in Actualitate , at 06/09/2020

– Posted on 5 September 2020Posted in: Politică, Pub
Candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Coțofenii din Dos, Ion Dina, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiu al satului, fost comandant al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, manager de securitate la echipa Universitatea Craiova, Ion Dina este un om mereu în slujba oamenilor, care a ales să se implice activ în comunitatea în care a crescut.
Proiectele cu care acesta dorește să vină în fața oamenilor din Coțofeni se referă la o administrație eficientă, dar și la rezolvarea problemelor stringente ale comunității.
Administrația locală PSD a beneficiat întotdeauna de sprijinul Consiliului Județean Dolj pentru dezvoltarea a numeroase proiecte în domenii precum infrastructură, sănătate, educație, cultură, printre care și modernizarea și asfaltarea drumului județean 606 A ce traversează întreaga comună.
Tot cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, comuna Coțofenii din Dos va beneficia de un amplu proiect prin care va fi introdus sistemul centralizat de apă Isvarna dar și sistemul centralizat de canalizare în satele Mihăița, Potmelțu și Coțofenii din Dos. Totodată, grație parlamentarilor PSD care au adoptat legislația în domeniu, va fi demarat și proiectul de introducere a sistemului centralizat pentru distribuția gazelor naturale în toate cele trei sate. Mai mult, toate instituțiile din subordinea primăriei și, totodată, școala, primăria, grădinițele, vor fi reabilitate și aduse la condiții optime.
„La vârsta copilăriei, comuna a investit în mine; acum, îmi doresc să investesc eu în ea”
„Acum îmi doresc să mă reîntorc și să dau comunității din Coțofeni tot ce este mai bun din experiența mea profesională, astfel încât să avem, peste patru ani, o comună cu standarde ridicate de viață, la fel cum se întâmplă deja în localitățile din jur”, a precizat candidatul PSD pentru funcția de primar al Comunei Coțofenii din Dos.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: