16 / 09 / 2021


Ion Chicu, acuzat de abuz de putere. Cine l-a denunțat penal ~ InfoPrut

Andrei Năstase îl acuză pe Ion Chicu de abuz de putere și anunță că va depune un denunț în acest…

De redactia , in Opinii , at 26/08/2020

Andrei Năstase îl acuză pe Ion Chicu de abuz de putere și anunță că va depune un denunț în acest sens la Procuratura Generală pentru anchetarea acestuia.

„Chicu, acest nomenclaturist de sorginte sovietică, îndrăznește să amenințe fermierii care vor continua să protesteze precum că nu vor primi subvențiile promise. Dânsul îndrăznește să atenteze la drepturile constituționale de liberă asociere și liberă exprimare, la democrație și la statul de drept. Acest Chicu trebuie să plece, el nu poate să fie prim-ministru într-o republică aflată în Europa și nu undeva prin Asia”, a declarat Năstase într-un live pe Facebook.
Liderul PPDA le-a transmis fermierilor să nu le fie frică de prezența la proteste a unor exponenți ai partidelor politice.
„Alexandru Slusari este vicepreședinte al Platformei „DA”, dar el a apărat drepturile agricultorilor în fața lui Chicu ca și cum și-ar fi apărat propria familie, deși nu are nicio afacere în domeniu! Să fim conștienți – fără sprijin politic în stradă și, mai ales, în Parlament, este complicat să perseverezi. Vă spune asta omul politic care a ieșit în stradă atunci când se furau miliardele și nemernicii transformau țara într-o spălătorie de bani a mafiei rusești. Astăzi în pericol este securitatea agro-alimentară a republicii. Iată de ce îndemn toată societatea să fie alături de fermieri pentru că ei ne asigură pâinea cea de toate zilele și nu mai mergeți după fenta guvernării precum că protestatarii ar fi angajați politic”, a adăugat politicianul.
Totodată, Năstase i-a cerut președintelui Igor Dodon să-l demită pe ministrul Agriculturii, Dezvoltării Reigionale și Mediului, Ion Perju, deoarece ar fi un „incompetent”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: