24 / 06 / 2021


Iohannis vrea să introducă educația sexuală în școli, de data aceasta fără acordul părinților

Klaus Iohannis nu renunță la ideea de a introduce educația sexuală în școli, de data aceasta fără ca părinții să…

De redactia , in Actualitate , at 04/02/2021

Klaus Iohannis nu renunță la ideea de a introduce educația sexuală în școli, de data aceasta fără ca părinții să mai aibă un cuvânt de spus. Senatul a luat hotărârea, marții, 3 februarie, să retrimită propunerea legislativă la comisia de fond.

Reamintim că vechea majoritate parlamentară reușise să introducă prevederi care condiționau participarea elevilor la ore de acordul scris al părinților, însă Iohannis a atacat la CCR această lege.

Alianța pentru Unirea Românilor își reiterează poziția vizavi de educația sexuală, în spatele căreia se ascunde, de fapt, ideologia de gen. „O națiune nu are șanse să supravieţuiască decât dacă îşi cultivă tiparul clasic al familiei obişnuite.”

„Familia nu este obiect de controverse decît pentru cei care vor să o distrugă sub pretext de remaniere modernă. Căsătoria nu poate avea drept formulă primordială decît perechea alcătuită dintr-un bărbat şi o femeie. Orice altă variantă de alăturare a sexelor nu are legătură cu sensul autentic al acestei formule. De aceea, în concepţia A.U.R, familia nu este o temă de negociat, cum nu e nici o problemă de rezolvat”, se arată în statutul alianței.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: