24 / 02 / 2024


Iohannis nu stă mult de Ziua Națională a României – Președintele va pleca pe repede înainte spre Dubai – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 30/11/2023

Klaus Iohannis va organiza vineri, 1 decembrie, la prânz, un eveniment pe repede înainte de Ziua Națională a României. Evenimentul a fost decalat cu câteva ore pentru că președintele va pleca seara în Emiratele Arabe Unite.

Partidul AUR nu a fost invitat de către președinte. Iohannis preferă să stea cu Ciolacu. George Simion a confirmat că nu au primit invitații la acest eveniment.

Iată ce a spus liderul AUR: „Probabil domnul președinte Iohannis nici nu s-a mai deranjat să trimită, să consume hârtia, pentru că știe că AUR de fiecare dată, de Ziua Națională, este prezent la 1 Decembrie, unde suntem sufletul sărbătorii. Totodată, mă gândesc că vrea să reducă cheltuielile Administrației Prezidențiale, după celebrul turneu african unde s-a întâlnit cu Regele Simba”

Liderii Opoziției nu au primit nici anul trecut invitații la Recepția de Ziua Națională.

În schimb, oficiali din PSD au confirmat că președintele partidului, premierul Marcel Ciolacu, a primit invitația la recepția de anul acesta.

Recepția de anul acesta de la Palatul Cotroceni va avea loc cu câteva ore mai devreme, la ora 14:00, față de anii trecuți, întrucât președintele va pleca din nou în străinătate.

Iohannis va pleca seara, chiar de Ziua Națională a României, spre Dubai, unde a doua zi, pe 2 decembrie, va rosti un discurs de trei minute la Summitul ONU pentru Schimbările Climatice COP28.

 » Citeste mai mult

Comentarii