23 / 06 / 2021


Iohannis a intrat în embrionul Guvernului Mondial al Vacciniștilor. 25 de semnatari ai unui mesaj globalist cer într-o limbă de lemn cu carii comuniste o „conducere mondială pentru un sistem de sănătate mondial” care „să asigure acces la vaccinuri”

25 de liderici globaliști, dintre care mai bine de jumătate sunt ai unor țări din Africa, America Latină, Asia și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 02/04/2021

25 de liderici globaliști, dintre care mai bine de jumătate sunt ai unor țări din Africa, America Latină, Asia și Europa de Est – inclusiv România, au făcut un apel pentru semnarea unui tratat pandemic global, cu intenția declarată de a preveni „viitoarele pandemii”, a distribui vaccinurile și a implementa o abordare unilaterală a guvernanței globale, informează Life Site News.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, cunoscut eugenist, președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Angela Merkel, șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), alături de alți 20 de lideri mondiali, și-au unit forțele pentru a redacta o scrisoare comună, mânați în aparență de dorința de a câștiga sprijin popular pentru planul globalist.

Scriind în ziarul britanic The Telegraph, precum și alte publicații precum Le Monde din Franța, liderii și-au declarat intenția de a „construi o arhitectură internațională de sănătate mai robustă, care să protejeze generațiile viitoare”.

Caracterizând pandemia de coronavirus drept „cea mai mare provocare la adresa comunității globale din anii 1940 încoace”, cei 25+ de lideri au prezis că „vor mai fi și alte pandemii și alte urgențe majore de sănătate”. Probabil știu ei mai multe și nouă nu ne spun. Dar, în numele a ce-a fost și nu s-a terminat încă și a ceea ce va fi dar nu a început încă, ei fac un apel la a strânge rândurile sub flamura globalizării:

„Nici un guvern sau agenție multilaterală nu poate face față acestei amenințări singur(ă)”, au declarat aceștia. „Întrebarea nu este dacă, ci când. Împreună, trebuie să fim mai bine pregătiți să prezicem, să prevenim, să identificăm, să evaluăm și să reacționăm eficient la pandemii, într-o manieră bine coordonată. Pandemia de coronavirus ne-a reamintit că nimeni nu este în siguranță decât atunci când toată lumea este în siguranță.”

Ultima frază ar putea indica influența de care se bucură fondatorul Forumului Economic Mondial (WEF) și globalistul dedicat Klaus Schwab asupra celor 25+ de lideri. În urmă cu doar câteva săptămâni, Schwab a declarat: „Până când nu se vaccinează toată lumea, nimeni nu va fi în siguranță”, o declarație care, în sine, ridică o întrebare interesantă despre încrederea pe care astfel de lideri o investesc în mult-lăudatele, dar periculoasele, vaccinuri experimentale.

Cei 24 și-au reafirmat obiectivul comun al vaccinării globale,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: