13 / 07 / 2024


Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Secretomania actualului regim e similară cu cea specifică comuniștilor de cursă lungă – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 29/12/2023

Ioana Ramona Bruynseels, șefa Departamentului de Politici Publice a AUR, a scris pe Facebook despre aderarea parțială a României la Schengen.

„Mini-Schengen, o nouă promisiune în prag de an electoral. Guvernarea PSD/PNL ne promite din nou că intrăm în Schengen deși nu avem o poziție oficială din partea Austriei. Politicienii noștri slugarnici au oferit aproape gratuit resursele naturale Austriei și acum așteaptă mila stăpânilor. Mini-Schengen nu ne ajută cu nimic și reprezintă o nouă umilință pentru transportatorii români. Transportatorii români vor sta în continuare la cozi kilometrice înregistrând pierderi imense pentru fiecare oră stată la coada umilinței.

Miniștrii liberali ne spun că o să putem călători fără control pe aeroport. Este normal să fie o bucurie pentru ei deoarece în ultimii 20 de ani au transformat populația activă în forță de muncă calificată ieftină pentru Occident. În țară a rămas doar activul de partid care îi mențin prin vot pe ei la putere. Așa am ajuns la tragediile de astăzi cu familii despărțite și copii crescuți de bunici, plus învrăjbirea tinerilor împotriva vârstincilor. În fiecare avion care decolează de pe aeroporturile patriei întâlnești zeci de părinții și bunicii, care merg la copii în Occident să își crească nepoții. PSD și PNL nu au putut să le ofere un viitor în România.

Eșecul aderărării la Spațiul Schengen reprezintă înfrângerea sistemului creat de președintele Klaus Iohannis. Sub regimul său România a trecut de la mimarea democrației la iliberalism, tipic dictatorilor ex-sovietici. Secretomania actualului regim e similară cu cea specifică comuniștilor de cursă lungă. În 2024 este șansa noastră pentru a readuce România pe făgașul european și democratic într-o Europă a națiunilor suverane”, a spus reprezentanta AUR.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *