26 / 05 / 2024


Ioana Ramona Bruynseels (AUR), la Summit-ul Antreprenorilor Români: Românii care vor să muncească, românii care vor să câștige un ban cinstit nu sunt sprijiniți de către stat – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 16/12/2023

Ioana Ramona Bruynseels, candidată AUR la europarlamentare, afirmă că AUR declară ziua de 15 decembrie ca Ziua Antreprenorilor Români. AUR împreună cu mediul de afaceri poate schimba țara noastră din temelii, iar noi ca partid politic o să fim un partener de încredere în programul de reconstrucție și dezvoltare a României, spune ea. 

”Astăzi, AUR declară ziua de 15 decembrie ca Ziua Antreprenorilor Români!!!

A fost nevoie de 33 de ani pentru a ajunge la concluzia că întradevăr este nevoie de un parteneriat real între clasa politică și mediul de afaceri pentru a putea dezvolta România.

Astăzi, noi vă declarăm că de acum înainte, clasa politică, și mă refer aici, bineînțeles, la AUR, va fi printre oameni, printre cei care produc, printre cei care au inițiativa și curajul de a dezvolta România, de a dezvolta afaceri în România și în felul acesta de a reconstrui România din punct de vedere economic, social, cultural și nu numai. AUR declară că de azi înainte nu mai avem două Românii, ”România faptelor” reprezentată de dumneavoastră și ”România vorbelor”, reprezentată de politicienii de până acum.

Ei bine, noi nu am așteptat ca dumneavoastră să veniți la noi, ci împreună cu toată echipa AUR, am venit noi înspre dumneavoastră. Înspre cei care meritați respectul nostru, înspre cei care plătiți salarii lună de lună și care ați înfruntat și ați suportat toate abuzurile din ultimii 33 de ani. Ei, astăzi, suntem cu toții pregătiți și onorați să deschidem un nou capitol pe care vă invităm să-l scriem împreună.

Românii care vor să muncească, românii care vor să câștige un ban cinstit nu sunt sprijiniți de către stat, la fel cum și sănatatea nu este sprijinită de către stat, iar noi am observat acest lucru, și am zis că nu mai așteptăm și stăm ca statul să ne ofere spitale și servicii medicale mai bune și am lansat Caravana Medicală AUR. Poate că ați aflat despre ea, iar noi îl considerăm un proiect extraordinar care ajunge la cei care nu mai au acces la servicii medicale, la oameni care de 10-15 ani nu mai puteau să vadă a ajuns acum această Caravană și le-a pus o pereche de ochelari la ochi.

Ei bine, dacă și dumneavoastră doriți să faceți parte din proiectul nostru. Pentru că tot mai mulți români își doresc o Românie suverană, o Românie puternică, vedeți cum zi de zi vin alături de noi oameni extraordinari, oameni talentați, oameni care atunci când au avut ocazia să facă ceva pentru țară, pentru mediul de afaceri, în speță, au făcut-o fără ezitare. AUR împreună cu mediul de afaceri poate schimba țara noastră din temelii, iar noi ca partid politic o să fim un partener de încredere în programul de reconstrucție și dezvoltare a României.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *