15 / 06 / 2024


Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Iohannis și Deca au transformat țara în ”România Ne-educată”. Acum, și-a angajat troli. Oare pe banii statului!? – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 06/12/2023

Președintele organizației de femei a AUR, Ioana Ramona Bruynseels, îl acuză pe șeful statului Klaus Iohannis și pe ministrul Educației Ligia Deca de faptul că au transformat țara în ”România Ne-educată”. Rezultatele României la testele PISA 2022 s-au menținut la aproximativ același nivel ca în 2018, ceea ce ne clasează la coada clasamentului. Doar Bulgaria stă mai prost ca noi.  

Din cauza incompetenței sale în atribuțiile de serviciu, Ligia Deca și-a achiziționat o fermă de troli, care comentează laudativ automat la toate postările de pe pagina sa de Facebook. Ioana Ramona Bruynseels o întreabă pe Ligia Deca dacă nu cumva trolii de pe pagina sa de Facebook sunt plătiți din banii statului.

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Doamna ministru Ligia Deca a ajuns de râsul trollilor. Doamne Dumnezeule, oare cât ne mai este dat să vedem și să auzim atâtea aberații, aberații venite de la oameni care nici nu știu cum au ajuns să conducă țara în acest moment? Ei bine, doamna ministru al Învățământului, Ligia Deca, și-a angajat o firmă care să instaleze o aplicație prin care ea să beneficieze de așa zișii trolli pe Facebook, care să-i pună mesaje și comentarii laudative la adresa dânsei și la adresa activității ei. Din păcate însă pentru noi toți, doamna nu se poate lăuda cu rezultate extraordinare, deși dânsa, împreună cu președintele țării, cu Klaus Iohannis, au zis că ne transformă țara în România educată.

Ei bine, în acest context, testele PISA cu care doamna ministru vrea să se laude ne arată că România nu a progresat deloc și nu și-a îmbunătățit învățământul aproape deloc din 2018 încoace. Ele sunt aproape la fel de proaste ca în 2018. Suntem la coada clasamentului. Mai rău decât noi sunt doar bulgarii. Ei, și în acest context, doamna ministru ce face? Angajează troli pe pagina de facebook ca să dea bine ca imagine.

Doamna ministru, să fim serioși! Reveniți-vă, stimată doamnă, dumneavoastră aveți în mâinile dumneavoastră educația și viitorul acestei țări. Păi în felul acesta vreți să îmbunătățiți educația angajând troli, manipulând imaginea și comunicarea dumneavoastră cu alegătorii, cu cetățenii acestei țări, ștergând mesajele, punând angajații ministerului să vă șteargă mesajele negative de pe pagină, influențând în felul acesta mentalitățile colective. Pentru numele lui Dumnezeu, doamna ministru, reveniți-vă!

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *