24 / 09 / 2021


Întrebarea noastră pentru liberalii din Vrancea: de ce nu ați construit acest drum în comunele unde conduceți?

Prin Vrancea a început să circule un mesaj vizual cu o tramă stradală îmbietoare. Este vorba despre o poză promovată…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 13/09/2020 Etichete: , , ,

Prin Vrancea a început să circule un mesaj vizual cu o tramă stradală îmbietoare. Este vorba despre o poză promovată de către liberali despre cum ar face ei drumurile dacă ar veni la putere.

Problema este că liberalii dețin la momentul de față câteva primării din Vrancea și în nici una din ele străzile nu arată precum cea din imaginea alăturată.

Atunci ne întrebăm și noi ironic: nu era mai bună puterea exemplului și în loc de o poză făcută cu ajutorul calculatorului să putem face poze de la fața locului cu primării din Vrancea, primării liberale, care și-au dovedit performanța?

Asta înseamnă ipocrizia politică: în timpul alegerilor poți spune orice și oricui, căci după nu mai trebuie să te ții de nimic.

Explică liberalii vrânceni, cei aflați mână în mână cu Oprișan, care sunt costurile unei asemenea investiții? Sigur că ea arată frumos, problema este că o asemenea lucrare ajunge la jumătate de milion de euro pe kilometru, ceea ce înseamnă că în loc să faci 5 străzi vei fi nevoit să faci doar una, fără să mai spunem că nimeni de la nici un minister nu va aproba o investiție cu așa indicatori, când jumătate din străzile comunale din România sunt încă de pământ.

Ori noi știm că liberalii au mai fost la putere și nu au construit nici autostrăzi, nu au reabilitat nici școli sau spitale, nu au construit sisteme de irigații. Liberalii au fost întotdeauna buni la limitarea pensiilor normale și a alocațiilor pentru copii. Liberalii întotdeauna s-au priceput la a crește datoria externă a României într-o îndatorare pentru măsură: astăzi cu peste 1000 de euro pe secundă.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: