23 / 06 / 2021


Întrebare pentru socialiștii lui Dodon: Lenin din mausoleu, urmează să fie și el, propus prim-ministru?

„Lenin din mausoleu, urmează sa fie și el, propus prim-ministru?”. Astfel a reacționat Dorin Chirtoacă, liderul Partidului Liberal și reprezentant…

De redactia , in Opinii , at 21/03/2021

„Lenin din mausoleu, urmează sa fie și el, propus prim-ministru?”. Astfel a reacționat Dorin Chirtoacă, liderul Partidului Liberal și reprezentant al Mișcării Politice Unirea, după ce majoritatea PSRM-Șor l-a înaintat pe Vladimir Golovatiuc, candidat la funcția de premier al R. Moldova.  
„Pe timp de ciumă Covid, de trei luni, Igor Kremlinovici colindă cu „majoritatea sa”, Parlamentul, Președinția, Curtea Constituționala, televiziunile și internetul, invocă salvarea țării și a poporului, dar:

Din două candidaturi propuse, Durleșteanu și Golovatiuc, niciuna nu s-a găsit și nu se găsește pe teritoriul R. Moldova.
PSRM face joc de glezne și nimeni din fruntașii săi nu vrea nici să-și asume răspunderea, nici sa fie pe post de cobai.
Scoaterea de la naftalină a lui Golovatiuc, presupune, de fapt, acoperirea găurilor apărute în mod neprevăzut: la ambasada de la Moscova în locul lui Neguța, acum la Guvern în locul lui Durleșteanu, care a căzut și ea”, a punctat sursa.

Potrivit lui Chirtoacă, astfel putem vedea nivelul real al lui Dodon, „cel de râmă politică, care nu este în stare de nimic și umblă doar cu vorba și cu scenariile, la fel cum a fost cu pandemia acum un an – 4 scenarii cu cel mult 1000 de infectați, noi ajungând deja la peste 200.000 de bolnavi”.
„De această dată Curtea Constituționala (CC) nu are cum să ia partea lui Dodon, așa cum a făcut-o forțat data trecută. Retragerea lui Durleșteanu a fost în mod clar aranjată anume pentru momentul în care s-a produs. Anume acel moment era singurul care permite rezolvarea rebusului cu anticipatele în fața Curții. Rămâne să aflăm cu cine a fost coordonată retragerea – cu forțele răului (întrucât piedica pusă lui Dodon, seamănă cu piedica pusă lui Filat de Plahotniuc, în 2013), sau cu forțele binelui, care au lăsat la o parte naivitatea și încrederea în anumite personaje locale.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: