21 / 05 / 2022


Întrebare pentru cetățenii R. Moldova înainte de prezidențiale: „De ce preferați un măscărici de-al lui Putin în fruntea statului și cerșiți ajutoare, sprijin de la americani, români și europeni?”

„Moldova de azi este croită după chipul și asemănarea tuturor celor care locuiesc pe pământul ei și se hrănesc din…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 15/09/2020

„Moldova de azi este croită după chipul și asemănarea tuturor celor care locuiesc pe pământul ei și se hrănesc din sevele și roadele ei. Moldova ne reprezintă pe fiecare în parte și pe toți împreună.” De această părere este jurnalistul Alecu Reniță, deputat în Primul Parlament de la Chișinău, care a precizat că oamenii de acolo nu ar trebui să-și facă iluzii că ei sunt buni, iar Moldova e rea.
„Moldova este oglinda noastră, oglinda în care privesc cei peste trei milioane de cetățeni. Buni sau răi, frumoși sau urâți, deștepți sau proști, bătrâni sau tineri, cinstiți sau hoți, dodoni sau plahotniuci, stăpâni sau sclavi, miniștri sau măturători, îngeri sau demoni, români sau ruși, ucraineni sau evrei, găgăuzi sau bulgari – Moldova este chipul nostru colectiv”, a punctat sursa.
Totodată, Alecu Reniță a adresat mai multe întrebări pentru cetățenii R. Moldova, pe care i-a îndemnat să aleagă în fruntea statului oameni care-i reprezintă, dar nu vânzători de neam și țară.
„Vă place cum arată acest chip, ce faţă avem în oglinda noastră şi în ochii lumii? Sunteți încântați de societatea în care trăim? Dacă da, atunci de ce o părăsiți? De ce nu vă alegeți conducătorii care să vă reprezinte și să ridicați împreună cu ei o Moldovă care să arate ca Elveția, Olanda, România sau Germania? De ce preferați un măscărici de-al lui Putin în fruntea statului și cerșiți ajutoare, sprijin de la americani, români și europeni? Nu vă este cel puțin rușine să alegeți în Parlament un hoț de miliarde în speranța că o să vă dea și vouă „30 de arginți” pentru vânzare de Neam şi Ţară? Dacă nu vă identificați ca români, de ce cereți pașapoarte și jurați credință României, pe care continuați să o huliți?”, a mai punctat fostul parlamentar de la Chișinău.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: