15 / 06 / 2021


Îngrozitor! O educatoare a pus un copil să desfunde toaleta cu mâinile goale

Incidentul scandalos s-a întâmplat la Școala Primară Crystal Hill din North Little Rock, Arkansas, SUA. Ashley Murray, una dintre mamele…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 14/03/2021

Incidentul scandalos s-a întâmplat la Școala Primară Crystal Hill din North Little Rock, Arkansas, SUA. Ashley Murray, una dintre mamele care are un copil de 5 ani la această grădiniță, povestește că fiul ei a fost forțat de educatoare să desfunde cu mâinile goale toaleta în care își făcuse nevoile pentru că folosise prea multă hârtie igienică. Educatoarea a recunoscut fapta și a declarat că nu știe de ce a recurs la un asemenea gest. 

Deși nepotul ei a fost mutat la o altă clasă și educatoarea și-a cerut scuze, bunica băiețelului spune că vrea să se ia mai multe măsuri: ”Simt că trebuie să fie educată chiar ea, suspendată sau contracul de muncă să îi fie încheiat, pentru că așa ceva este innaceptabil. Toți ne dorim să ducem copiii într-un spațiu sigur și pozitiv. Nu știu dacă gestul a fost făcut din rasism sau pentru că pur și simplu nu îi place de copil, dar ceva este clar în neregulă”. 

Inspectoratul școlar al districtului a declarat că investigează activ incidentul și că ”angajații din tot districtul muncesc din greu în fiecare zi pentru a creea un mediu în care elevii să se simtă în siguranță și protejați.

toaltea de la gradinita

Citește și:

Deși nu se poate explica cu siguranță gestul ca fiind rasist, studiile au arătat că elevii cu altă apartenență etnică sunt tratați inegal în clase, mai ales de profesorii caucazieni.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: