15 / 08 / 2022


Îndemnul unui fost premier de la Chișinău: Oameni buni, ieșiți la vot!

Ion Struza, fost premier de la Chișinău stabilit la București, a stat la coadă pentru a-și exercita dreptul la vot…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 15/11/2020

Ion Struza, fost premier de la Chișinău stabilit la București, a stat la coadă pentru a-și exercita dreptul la vot și a îndemnat toți cetățenii R. Moldova să se mobilizeze și să participe la alegerile prezidențiale de astăzi. 

„Am votat! Cozi de mii de oameni la București! Dar foarte bine organizat! De patruzeci de ani votez. Pentru mine, pentru alții. Dar astăzi e cumva altfel… Nu mi-i nici paralel, nici perpendicular! Nici nu vreau să fiu bătut la „bot” în colț. Pentru istorie, următorii patru ani sunt o nimica toată. Pentru o viață de om, înseamnă foarte mult. Oameni buni, ieșiți la vot!”, a declarat Ion Sturza.
Amintim că încă de dimineață, cetățenii R. Moldova stabiliți în Țară au făcut coadă la secția de votare deschisă la Ambasada Republicii Moldova la București pentru a vota în turul II al alegerilor prezidențiale.
Cozi de kilometri s-au format încă de la primele ore ale dimineții și în multe alte orașe din UE, diaspora mobilizându-se exemplar pentru acest scrutin electoral.
Amintim că pe 1 noiembrie în R. Moldova s-a desfășurat primul tur al alegerilor prezidențiale. Astfel, în urma rezultatelor obținute, candidatul proeuropean Maia Sandu și actualul președinte rusofil Igor Dodon se duelează în al doilea tur de scrutin, care are loc astăzi, 15 noiembrie 2020.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: