19 / 01 / 2022


INCREDIBIL: Iohanis a luat o șosea de centură și a prezentat-o de parcă ar fi autostradă

Incredibil dar adevărat: președintele Klaus Iohanis, președintele PNL, s-a prezenta astăzi la Bacău ca să inaugureze finalizarea lucrărilor la o…

De redactia , in Actualitate , at 03/12/2020

Incredibil dar adevărat: președintele Klaus Iohanis, președintele PNL, s-a prezenta astăzi la Bacău ca să inaugureze finalizarea lucrărilor la o șosea de centură.

După ce le-a luat 30 de ani să construiască un drum puțin mai larg în jurul Bacăului, penibilii din politica românească au făcut și un mare eveniment electoral din acest lucru: au prezentat această șosea ca și cum ar fi parte a unei autostrăzi, adică ce să mai: au construit deja autostrada în Moldova.

Nu se știe exact dacă această porțiune de drum a fost și recepționată și după cum arată lucrurile nu prea pare.

Un singur adevăr au spus: acest drum a fost realizat de către o companie românească, cu ingineri români cu forță de muncă românească.

Asta ar trebui să ne fie învățătură de minte deoarece marile companii străine sunt doar niște țepare. Acest companii vin fără bani, fără specialiști, fără forță de muncă. Companiile străine vin cu multă corupție și mituiesc politicienii ieftini ca să primească bani în avans. Apoi se fac câteva lucrări, nu se plătesc antrepenorii români, banii se încasează, se refacturează din țara mamă și apoi se închide șantierul deoarece muncitorii rămân neplătiți. Și de aici toate blocajele de care tot avem parte.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: