27 / 05 / 2022


Începe festivalul de filme şi artă făcute de adolescenţi din R. Moldova și România ~ InfoPrut

Super 8!, festivalul de filme făcute de adolescenți, deschide seria proiecțiilor și spectacolelor de teatru. În perioada 31 august-6 septembrie,…

De redactia , in Magazin , at 26/08/2020

Super 8!, festivalul de filme făcute de adolescenți, deschide seria proiecțiilor și spectacolelor de teatru. În perioada 31 august-6 septembrie, organizatorii vor prezenta publicului materialele făcute de zeci de tineri din România și R. Moldova.

„Respectând distanţarea socială, vrem să ne reconectăm: să vedem filme făcute de adolescenţi, să discutăm fotografiile şi grafica de la expoziţie, să ascultăm împreună lectura de poezie şi să recreăm comunitatea Super, de adolescenţi care fac film, literatură, arte plastice, muzică şi teatru”, se arată într-un comunicat de presă al festivalului.
Pentru organizatori, este important ca festivalul să se desfășoare în format fizic, de aceea acesta va avea loc în aer liber, cu respectarea normelor de protecţie:
Super8 | Deschiderea Festivalului: Concert şi proiecţie
Luni, 31 august 2020: de la ora 18,30, la Spaţiul M60, începe Super8 cu un concert cu artişti adolescenţi şi prima proiecţie de filme în competiţie (calupul Cocktail Nonalcoolic).
Super8 | Teatru: Douăzeci de Acting Up & Proiecţie
Marţi, 1 septembrie 2020: de la 18,30, la Mercato Kultur, Super8 continuă cu un spectacol de teatru (Douăzeci, de Acting Up) şi a doua proiecţie de filme în competiţie (calupurile Distanţa dintre mine şi noi şi Creaţie/Artă).
Super8 | Film + poezie = ?
Miercuri, 2 septembrie 2020: de la 18,30 la Rezidenţa BRD Scena9, Super8 continuă cu o lectură de poezie şi o proiecţie de videopoeme.
Super8 | Exterior: Expoziţie şi Proiecţie
Joi, 3 septembrie 2020: de la 18,00, la Spaţiul M60, continuă Super8 cu Expoziţia Super 2020: Exterior şi cu încă o proiecţie de filme în competiţie (calupul Inside/Outside).
Super8 | Proiecţie: Politicized Existence
Vineri, 4 septembrie 2020: de la 20,00 la Cinema Muzeul Ţăranului are loc proiecţia filmelor de competiţie din calupurile Te provoc să mă înţelegi şi Politicised Existence.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: