31 / 07 / 2021


Încă un divorț șoc în showbiz! Cuplul își spune adio: „După 7 ani de relație și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat”.

Andrei Ștefănescu a divorțat la 1 an de la cuninia civilă! Care a fost motivul despărțirii Foto: facebook.com/AndreiStefanescuOficial Pentru a…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 24/11/2020

Andrei Ștefănescu a divorțat la 1 an de la cuninia civilă! Care a fost motivul despărțirii

andrei stefanescu si fosta lui sotie, antonia

Foto: facebook.com/AndreiStefanescuOficial

Pentru a evita orice speculație cu privire la motivul care a dus la divorț, vedeta Antena 1 a ținut să povestească ce s-a întâmplat între el și fosta lui soție, într-o postare pe Facebook: 

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți”, a scris artistul.

Andrei Ștefănescu și Antonia s-au căsătorit anul trecut, la Sinaia, după șase ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Ayan, care a rămas în grija mamei.

andrei stefanescu, antonia si baiatul lor, ayan

Foto: facebook.com/AndreiStefanescuOficial

„În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai. Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună.

Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan. Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: