15 / 06 / 2024


Încă o televiziune de la București trece Prutul ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 14/05/2024

Postul de televiziune Prima TV va fi difuzat și în Republica Moldova, cu grilă diferită faţă de varianta din România, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului din România a aprobat lansarea unei noi televiziuni, Prima TV Moldova, transmite Paginademedia.ro.
Potrivit documentaţiei depuse la CNA, Prima TV Moldova va avea un procent de 94% producţii audiovizuale româneşti şi va emite 24 de ore din 24.
„Am constatat, în urma deplasărilor în R. Moldova şi a contactelor permanente pe care le avem, o nevoie foarte mare de conţinut în limba română. Cum probabil ştiţi, o parte dintre canalele de acolo s-au închis din diferite motive. În paralele cu asta aş aminti de toate campaniile de dezinformare şi de faptul că trustul nostru şi Prima TV şi Prima News au ştiri serioase şi echilibrat care nu-şi propun să manipuleze, deci consider că intrarea noastră pe piaţă în Moldova va aduce un plus de seriozitate, de informaţie corectă”, a menționat Irina Radu, consultant al proiectului.
Irina Radu a evitat să dea un termen legat de lansarea televiziunii, însă a menţionat că a discutat deja cu cablişti din R. Moldova şi are promisiunea că vor intra foarte repede pe cablu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *