22 / 09 / 2021


Încă o țară europeană restricționează intrarea românilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că autorităţile din Belgia au încadrat întreg teritoriul României în zona roşie. Persoanele care ajung…

De redactia , in Internațional , at 02/09/2020

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că autorităţile din Belgia au încadrat întreg teritoriul României în zona roşie.

Persoanele care ajung în Regatul Belgiei din orice zonă a ţării noastre sunt obligate să intre în autoizolare şi să facă un test PCR pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus, transmite News.ro.
„În continuarea informaţiilor referitoare la condiţiile de intrare pe teritoriul Regatului Belgiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că autorităţile belgiene au revizuit condiţiile de acces pentru persoanele care se deplasează în acest stat din România. Conform noilor măsuri, începând cu data de 26 august a.c., întreg teritoriul României a fost încadrat în zona roşie. Astfel, toate persoanele care sosesc în Regatul Belgiei din orice regiune a României trebuie să intre în autoizolare şi să efectueze un test molecular PCR pentru depistarea infecţiei cu COVID-19, după sosirea în această ţară”, a transmis, miercuri seară, MAE.
De altfel, toate persoanele care sosesc în Regatul Belgiei din regiunile incluse în zona roşie trebuie să intre în autoizolare şi să efectueze un test molecular PCR pentru depistarea infecţiei cu COVID-19. Testul este efectuat de autorităţile belgiene, la sosirea în această ţară. Călătorii sunt rugaţi să contacteze medicul curant, respectiv un medic de familie, care dispune ulterior testarea.
Conform informaţiilor comunicate de autorităţile belgiene, dispunerea măsurii autoizolării şi testarea pentru COVID-19 intră în competenţa autorităţilor regionale.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: