15 / 06 / 2021


În vârful lanțului trofic îl avem pe președinte! De ce stau notele SRI la sertar – CRITICII.RO

Lanțul trofic este un șir care enumeră relațiile de hrănire dintre organismele componente ale unui anumit ecosistem. Fiecare organism depinde,…

De redactia , in Opinii , at 25/03/2021

Lanțul trofic este un șir care enumeră relațiile de hrănire dintre organismele componente ale unui anumit ecosistem. Fiecare organism depinde, pentru a se hrăni, de membrul anterior al lanțului său trofic. Este o unitate funcțională de transformare a substanței și de transfer de energie, alcătuită dintr-un șir de specii, pornind de la o bază trofică și sfârșind cu un răpitor de vârf sau un ultrahiperparazit.
În vârful lanțului trofic îl avem pe președintele Klaus Iohannis, un adevărat răpitor de vârf, ce distruge România pas cu pas. Discutăm de blestemul de a nu mai fi conduși de un șef de stat ce își iubește poporul ci de un răpitor ce s-a așezat în fruntea lanțului trofic. Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohannis, toți au funcționat după același calapod.
De multe ori ne-am întrebat ce fac ofițerii de informații, de ce nu acționează împotriva acestor jefuitori ce sug sângele națiunii. Cum să fie oferite informațiile de către militari când în vârful lanțui trofic îl ai pe președinte, iar cei vizați în notele informative sunt acoliții lui, iar șefii din serviciu sunt împuterniciți de ei?
Informațiile sunt ținute la sertar pentru a nu ajunge pe mâna prăduitorilor vizați deoarece s-ar schimba protocoalele, astfel s-ar alege praful de toată munca informativă. Se mai scapă câte ceva prin presă sau se așteaptă 7/8 ani până ce mandatul președintelui se apropie de final, pentru a se pune în mișcare dosarele.
Nu putem uita de finalul de mandat al președintelui Traian Băsescu. Un adevărat fiasco pentru serviciile de informații care au cutremurat scena politică. Au urmat arestări în masă ale mafiei transpartinice însă Justiția la noi îi bagă pe o ușă și îi scoate pe cealaltă. Avem sute de cazuri în care deciziile în dosarele de corupției diferă de la o instanță la alta. De la 8 ani cu executare la achitare e ceva normal pentru Justiția de la noi.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: