19 / 06 / 2021


În timp ce oamenii USR se pensionează la 42 de ani, românii din minele de uraniu trăiesc cu 2.000 de lei

Irina Alexe este numele pensionarului de lux propus de USR pentru funcția de secretar de stat de la MAI. Aceasta…

De redactia , in Opinii , at 21/03/2021

Irina Alexe este numele pensionarului de lux propus de USR pentru funcția de secretar de stat de la MAI. Aceasta s-a pensionat la vârsta de 42 de ani după o muncă liniștită de birou, la căldură, fără condiții dificile de muncă. La momentul la care a ieșit la pensie câștiga peste 13.000 de lei, pensia nefiind una de contributivitate ci o pensie specială, căci este un om special.

Irina Alexe este protejata lui Vasile Blaga și îi plimba acestuia valiza. Acum ea face parte din echipa USR care conduce ministerul. Priviți bine chipul ei și gândiți-vă la adevărații pensionari ai României, cei care mor cu zile în spitalele infectate de politicieni.

Acum să ne întoarcem la minerii din Bucovina. Românii care muncesc în minele de uraniu s-au coborât în subteran pentru că nu și-au primit salariile de la statul român. USR și PNL a dat banii la membrii guvernului, au plătit subvenția partidelor politice, au plătit parlamentarii, au dat pensiile speciale…. dar nu au mai dat banii la românii amărâți pe principiul că ei oricum nu au ce să facă, cum să protesteze, că nimeni nu îi mai apară.

Doar că România se ridică împotriva PSD, PNL și USR, o groapă de gunoi a lumii politice din România și unde toți depravații se află la conducere și își bat joc de cetățeni.

Minerii de acolo au niște salarii mizerabile, de vreo 2.000 de lei, dar gunoaiele care conduc România nu au dat nici aceste salarii la timp, ele fiind restante. Oamenii se împrumută, trăiesc de pe o zi pe alta, în vacanțe se duc la cules de șparanghel care să poată supraviețui restul anului.

Irina Alexe și-a primit la timp în această lună și pensia specială și salariul baban de secretar de stat la ministerul de interne.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: