27 / 05 / 2022


În premieră, Bolojan spune ce mulţi vor să audă: „N-ar fi normal să exclud” candidatura la şefia PNL sau la preşedinţie

Declaraţii în premieră, făcute de Ilie Bolojan. Liderul PNL Bihor, preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, „iese din reţinerea proverbială” şi,…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 18/01/2022

Declaraţii în premieră, făcute de Ilie Bolojan. Liderul PNL Bihor, preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, „iese din reţinerea proverbială” şi, pentru prima oară, afirmă că „N-ar fi normal să exclud” candidatura la şefia PNL sau la preşedinţie.

Informaţia a fost publicată luni, într-un interviu, de jurnalistul Cătălin Tolontan de la Libertatea.

„Sunteţi un lider liberal puternic. Excludeţi posibilitatea să fiţi vreodată premier, şef la PNL sau să candidaţi la Preşedinţie?”, l-a întrebat Tolontan, iar răspunsul lui Bolojan a venit franc: „N-ar fi normal să exclud şi nici nu e cazul„.

„Deci nu excludeţi?”, a insistat jurnalistul, răspunsul fiind acelaşi: „Nu exclud„, a zis politicianul, adăugând: „Dar nu asta e problema de acum a României”.

„Ideea asta că dacă vine cineva în politică este un salvator care va rezolva toate problemele este o aşteptare care nu va fi niciodată confirmată de realitate”, a mai opinat, între altele, Ilie Bolojan.

Cum se înţelege Bolojan cu Iohannis

În acelaşi interviu, preşedintele PNL Bihor a vorbit şi despre relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi despre coaliţia de la guvernare – PNL-PSD-UDMR – cu care nu a fost de acord, dar pe care o susţine.

„N-am fost partizanul coaliţiei cu PSD, însă sper să meargă. De ce? Partidele mici fac revoluţii, partidele mari evoluează. Dacă nu evoluăm ca partid liberal, atunci ne merităm soarta. Tot rămânem în urmă. România nu are timpul acesta! În anumite zone e nevoie de revoluţii, în altele din stat, de evoluţie. Cum le îmbini e problema”, a spus Ilie Bolojan.

„Nu putem spune că în primul mandat s-au făcut nişte lucruri extraordinare. Asta e realitatea. În al doilea mandat, părea o perspectivă”, a mai spus el legat de Iohannis.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: