26 / 11 / 2022


În noua carte de benzi desenate, Superman este bisexual

Reprezentanţii DC Comics au anunţat că, în noua carte de benzi desenate, Superman este bisexual. Următoarea ediţie a benzilor desenate…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 14/10/2021

Reprezentanţii DC Comics au anunţat că, în noua carte de benzi desenate, Superman este bisexual. Următoarea ediţie a benzilor desenate cu Superman va fi publicată în luna noiembrie, iar în aceasta Jon Kent, adică Superman, va fi portretizat ca având o relaţie cu prietenul său de acelaşi sex, Jay Nakamura.

Potrivit BBC.com, „Superman: Son of Kal-El” este o serie despre Jon, care preia „îndatoririle” de Superman de la tatăl său, Clark Kent.

DC Comics a făcut anunţul cu ocazia „National Coming Out Day”, o sărbătoare a comunităţii LGBT, care a pornit în SUA. 

Reprezentanţii companiei au mai precizat că Superman şi amicul său Jay încep o relaţie după ce primul devine epuizat de cât încearcă să-i salveze pe alţii. În imaginile deja lansate în public, cei doi apar sărutându-se.

Creatorul noii serii, Tom Taylor, a spus că s-a gândit la ce ar trebui să reprezinte Superman în ziua de azi şi că a ajuns la concluzia că acesta nu ar trebui să fie „încă un salvator / alb şi heterosexual”.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: