15 / 06 / 2021


În eventualitatea unui nou Război Rece cu SUA, Kremlinul se pregăteşte de tot ce e mai rău

Răspunzând la o întrebare despre posibilitatea unui nou Război Rece cu SUA, Kremlinul a comunicat vineri că Moscova a sperat…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 20/03/2021

Răspunzând la o întrebare despre posibilitatea unui nou Război Rece cu SUA, Kremlinul a comunicat vineri că Moscova a sperat întotdeauna tot ce e mai bine, dar s-a pregătit pentru tot ce e mai rău, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Preşedintele rus Vladimir Putin declarase joi că ar trebui să discute online cu omologul său american, Joe Biden, în următoarele zile.

Biden îşi exprimase recent opinia că Putin este un ucigaş şi ameninţase că Rusia va trebui să plătească pentru amestecul în alegerile din SUA din 2016 şi 2020.

Imediat după aceea, relaţiile diplomatice bilaterale au ajuns la cel mai scăzut nivel de după Războiul Rece. Ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, urmează să se întoarcă sâmbătă la Moscova, unde a fost chemat pentru consultări cu privire la viitoarele raporturi între cele două puteri.

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a confirmat vineri că propunerea de dialog a lui Putin rămâne deschisă, oricând îi convine lui Biden, dar nu pe termen nelimitat.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: