25 / 09 / 2023


În drum spre Spania, Cătălin a fost luat din autocar cu salvarea în Franța și nimeni nu mai știe nimic despre el

Sidor Cătălin, un bărbat de 44 de ani din Botoșani, a dispărut fără urmă după ce i s-a făcut rău…

De redactia , in Internațional , at 28/09/2020

Sidor Cătălin, un bărbat de 44 de ani din Botoșani, a dispărut fără urmă după ce i s-a făcut rău într-un autocar, în Franța, și a fost preluat de o ambulanță.

Român dispărut în Franța. Sidor Cătălin a fost luat cu o ambulanță și familia nu a reușit să afle ce i s-a întâmplat.

Sidor Cătălin se îndrepta spre Spania, însă i s-a făcut rău în autocar și a fost chemată o ambulanță.
Familia știe doar că incidentul s-a petrecut pe teritoriul francez, însă a trecut mai bine de o săptămână fără să primească un semn de la bărbatul de 44 de ani.
Sidor Cătălin se afla într-un autocar care ar fi trebuit să-l ducă în Spania. La scurt timp după ce a intrat însă pe teritoriul francez, românului i s-a făcut rău și șoferul a chemat ambulanța. Din acest moment, familia nu a mai reușit să afle ce i s-a întâmplat bărbatului.
Potrivit polițiștilor, Sidor Cătălin a plecat cu un autocar către Spania în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2020. In seara zilei de 13 septembrie 2020, în timp ce se afla pe teritoriul Franței, i s-a făcut rău și a fost preluat de o ambulanță pentru a-l duce la spital. Din acel moment, nimeni din familia bărbatului nu a reușit să mai ia legătura cu el.
Semnalmente: Bărbatul are 1,80 m înălţime, aproximativ 80-85 kilograme, părul şaten şi ochii albaştri. Pe mâna stângă are un tatuaj în formă de inimă, iar degetul mijlociu de la mâna dreaptă este tăiat.
La momentul plecării purta pantaloni de culoare gri, tricou verde-kaki, iar în picioare purta pantofi sport.
Poliţiştii fac apel la populaţie să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie, în cazul în care există informaţii legate de persoana respectivă.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: