19 / 06 / 2021


În Bihor, peste 71.000 de elevi vor merge de luni în clase, alţi 16.500 fac lecţii online

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor a aprobat scenariile în care vor funcţiona, de luni, şcolile din judeţ, confirmând…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 05/02/2021

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor a aprobat scenariile în care vor funcţiona, de luni, şcolile din judeţ, confirmând lista deja furnizată de Ministerul Educaţiei.

Potrivit hotărârii, 449 de şcoli vor fi în scenariul verde, 239 în scenariul galben şi 26 în cel roşu.

Reamintim că, în scenariul verde, toţi preşcolarii şi elevii merg fizic la ore, în cel galben participă la lecţii faţă în faţă doar preşcolarii, elevii din ciclul primar, respectiv cei din clasele a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a.

În scenariul roşu, singurii care participă fizic la lecţii sunt preşcolarii şi elevii din ciclul primar.

În total, 71.638 de preşcolari şi elevi vor fi prezenţi fizic la grădiniţă sau şcoală, în timp ce 16.512 vor continua lecţiile pe internet.

„Precizăm că hotărârea CJSU va fi actualizată după fiecare vacanță școlară, înainte de reluarea cursurilor sau ori de câte ori este nevoie, pe baza scenariilor actualizate în funcție de evoluția epidemiologică și pe baza criteriului privind rata incidenței cumulate la nivelul fiecărei localități, respectiv numărul total de cazuri noi în ultimele 14 zile raportat la 1,000 de locuitori”, se arată în comunicatul CJSU Bihor, transmis vineri seară.

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: