18 / 06 / 2021


Impozitarea sau blocarea centralelor de apartament o mare prostie. PNL, PSD, USR vor să facă rău românilor și să îi impoziteze

Distribuie acest articol! Legile fizicii și cele ale chimiei sunt clare. Dacă arzi ceva va rezulta căldură, diferite substanțe dar…

De redactia , in Opinii , at 10/06/2021

Distribuie acest articol!
Legile fizicii și cele ale chimiei sunt clare. Dacă arzi ceva va rezulta căldură, diferite substanțe dar și dioxid de carbon. Altă variantă nu prea există. Centralele de apartament folosesc ca și combustibil gazul metan. Prin arderea gazului metan nu rezultă decât dioxid de carbon și apă. Practic în aer nu se eliberează alte substanțe chimice, este cea mai nepoluantă variantă ca să se facă încălzirea. Arderea fără oxigen și fără să rezulte dioxid de carbon nu există.
Mai mult decât atât, fiind vorba despre un reglaj fin numai la nivelul unității locative nu se pune problema unor pierderi mari de căldură pe traseu, adică căldura se produce și se consumă exact în apartament sau în casă.
Însă acest lucru deranjează mafia din PNL, PSD și din USR și care pune gând rău românilor. Acum se discută despre posibilitatea ca aceste centrale să fie interzise sau să fie impozitate, astfel încât românii să plătească mai mult.
De ce vor ei să facă acest lucru: pentru că în unele mari orașe există sisteme neperformante, mulți angajați și cu multe costuri. Practic toată clientela de partid este angajată la aceste sisteme ineficiente de termoficare. Problema partidelor politice toxice este însă aceea că românii nu sunt proști și nu mai vor să plătească către aceste companii. Ei vor să plătească numai cât consumă. Vă dați seama că atunci când ai o centrală acasă nu plătești sute de angajați aduși să frece menta, angajați aduși de partidele politice.
Așa că s-au gândit ei să impoziteze cea mai eficientă formă de producere a energiei pentru apă caldă și pentru încălzirea unui spațiu. La un moment dat s-au gândit și să interzică, dar nu au soluții alternative în orașele mai mici.
Centralele termice de apartament există peste tot în lume,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: