26 / 02 / 2024


Impostorul Ciolacu susține că a luptat la Revoluție, dar nimeni nu l-a văzut

By editor , in Actualitate , at 06/01/2024

Actualul premier al României are un certificat de revoluționar încă din 1992, pe când era mic afacerist la Buzău și student al controversatei Universități Ecologice. Că să obțină acest prim brevet, vânat de mulți oportuniști ai tranziției, a depus un dosar cu declarații olografe despre participarea sa la Revoluție, precum și alte dovezi pe care le-a considerat relevante. 

Ciolacu încearcă să scape de eticheta de impostor, după ce la demis Mihai Dodu. Șeful Secretariatului pentru revoluţionari urma să îi anuleze certificatul de revoluționar liderului PSD.

Ciolacu susține că a fost participant la Revoluţie în ’89 cu alţi colegi, când aveau 20 de ani.

Iată ce a spus acesta: „Vorbim şi acum. Ani de zile ne-am întâlnit pe 21 decembrie, stăteam la un pahar de vin să povestim zilele respective. Nu mi-e ruşine de lucrul asta. Să ajungă cineva să mă şantajeze să nu fie schimbat. (…) Nu mai am treabă cu certificatul. Am renunţat. Am dat la notar. Am oprit procesul. Să mă lase naibii în pace. Ce vor de la mine? Nu am văzut niciodată dosarul meu. (…) Omul să fie sănătos, să vadă ce a făcut”


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii