22 / 06 / 2024


Impostorul Ciolacu: Am fost participant la Revoluţie în ’89 cu alţi colegi, când aveau 20 de ani – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 30/12/2023

Ciolacu încearcă să scape de eticheta de impostor, după ce la demis Mihai Dodu. Șeful Secretariatului pentru revoluţionari urma să îi anuleze certificatul de revoluționar liderului PSD.

Ciolacu susține că a fost participant la Revoluţie în ’89 cu alţi colegi, când aveau 20 de ani.

Iată ce a spus acesta: „Vorbim şi acum. Ani de zile ne-am întâlnit pe 21 decembrie, stăteam la un pahar de vin să povestim zilele respective. Nu mi-e ruşine de lucrul asta. Să ajungă cineva să mă şantajeze să nu fie schimbat. (…) Nu mai am treabă cu certificatul. Am renunţat. Am dat la notar. Am oprit procesul. Să mă lase naibii în pace. Ce vor de la mine? Nu am văzut niciodată dosarul meu. (…) Omul să fie sănătos, să vadă ce a făcut”

El a explicat că în prima sa zi de lucru la Palatul Victoria a citit în presă că şeful Secretariatul pentru revoluţionari ar fi făcut referire la dosarul său.

În timpul mandatului lui Mihai Dodu, o comisie din cadrul Secretariatului a constatat că Marcel Ciolacu nu îndeplineşte condiţiile pentru a primi certificat de luptător „cu rol determinant” la Revoluţia din decembrie 1989.

Premierul a deschis la Tribunalul Buzău un proces împotriva Secretariatului, având termen de judecată în ianuarie 2024.

Conform presei centrale, Mihai Dodu ar fi făcut publice informaţii din dosarul de revoluţionar al lui Marcel Ciolacu


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii