15 / 08 / 2022


Îmi „închiriez” soțul pe bani altor femei pentru a le ajuta cu reparații prin casă

Îmi „închiriez” soțul altor femei pentru a le ajuta cu reparații prin casă” Laura Young are trei copii și un…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 04/07/2022

Îmi „închiriez” soțul altor femei pentru a le ajuta cu reparații prin casă”

Laura Young are trei copii și un soț îndemânatic, pe care nu se supără să îl împrumute, contra-cost, și altor femei pentru a le ajuta cu reparații prin casă. Ea povestește că ideea i-a venit după ce a ascultat un podcast care descria cum un bărbat își câștiga existența asamblând mobilă pentru alte persoane. Laura s-a gândit imediat la soțul ei, James, în vârstă de 41 de ani, care este îndemânatic și priceput la orice lucrare de bricolaj de care se apucă.

Citește și: Soțul meu nu își împarte banii cu mine. Așa că am refuzat să îl ajut cu plata tratamentului medical

Ea a povestit pentru presa locală cum James a transformat casa lor din Bletchley, Bucks, construind paturi personalizate, inclusiv un pat de familie cu o lățime de 2,5 metri pentru atunci când copiii lor refuzau să doarmă singuri noaptea. El a instalat singur o bucătărie, a făcut o masă de la zero și s-a ocupat de zugrăvirea pereților, de asamblarea faianței, dar și de montarea covoarelor.

Laura Young si sotul ei, James

„Se pricepe la toate lucrurile din casă și grădină, așa că m-am gândit de ce să nu ne folosim de aceste abilități și să facem bani frumoși”, a spus Laura. Ea a lansat un site web „Rent My Handy Husband” (Închiriază-mi soțul îndemânatic) și și-a făcut reclamă pe Facebook și pe populara aplicație Nextdoor. Numărul de răspunsuri a luat-o prin surprindere.

Citește și: Soțul meu mi-a spus că sunt nevasta casnică, așa că l-am făcut de râs în fața colegilor lui

„Oamenii sunt cu adevărat interesați”, a adăugat ea. „Au fost câțiva care și-au făcut o idee greșită și au crezut că îl angajez pe James pentru cu totul altceva.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: