31 / 07 / 2021


Igor Dodon, huiduit la plecarea din Președinție

„Iuda”, „Jos trădătorul”, „Hoțul”, cu astfel de cuvinte a fost așteptat Igor Dodon de cetățeni la ieșirea din clădirea Președinției…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 26/12/2020

„Iuda”, „Jos trădătorul”, „Hoțul”, cu astfel de cuvinte a fost așteptat Igor Dodon de cetățeni la ieșirea din clădirea Președinției R. Moldova, după ce a transmis puterea noului președinte Maia Sandu. 
Incidentul s-a petrecut la intrarea în curtea instituției prezidențiale, acolo unde mai mulți oameni care au venit să o susțină pe Maia Sandu la ceremonia de învestire în funcție, l-au huiduit pe Igor Dodon, atunci când acesta a părăsit clădirea.
Pentru a asigura securitatea fostului șef de stat, un cordon de mascați au format un lanț viu, și nu le-a permis protestatarilor să treacă mai departe.

Tot astăzi, și președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, și premierul în exercițiu Ion Chicu au fost huiduiți după ceremonia de învestire a președintelui Maia Sandu.
Oamenii au scandat „la pușcărie” și „hoții”, când cei doi demnitari s-au îndreptat spre automobilele de serviciu.
Amintim că  joi, 24 decembrie, Maia Sandu a depus jurământul constituțional și a intrat, astfel, în exercițiul funcției de președinte al Republicii Moldova. Igor Dodon nu a participat la ședința solemnă comună a Parlamentului și Curții Constituționale, care a avut loc la Palatul Republicii, dar a așteptat-o pe Maia Sandu la Președinție, acolo unde i-a transmis puterea.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: