16 / 09 / 2021


Igor Dodon fuge de Maia Sandu ~ InfoPrut

Igor Dodon refuză să participe la vreo dezbatere electorală, reamintind acest lucru după ce Maia Sandu l-a chemat la o…

De redactia , in Opinii , at 10/10/2020

Igor Dodon refuză să participe la vreo dezbatere electorală, reamintind acest lucru după ce Maia Sandu l-a chemat la o dezbatere publică.

Deşi la alegerile precedente Igor Dodon a participat la dezbaterile televizate, de această dată acesta insistă că vrea o alt fel de campanie.
„Noi am spus foarte clar la începutul acestei campanii electorale, noi nu participăm în dezbateri electorale până la 1 noiembrie. Noi preferăm să avem dialogul cu cetăţenii. Eu în fiecare zi am câte 10-12 întrevederi. Eu prefer aceste discuţii. Le dau posibilitatea oponenţilor să meargă să se dueleze la orice televiziune. Lasă să meargă să arate cât sunt de pregătiţi, cât sunt de nepregătiţi. Toate televiziunile sunt ale lor”, a spus Igor Dodon în cadrul unei intervenţii video pe pagina sa de Facebook.
Deşi s-a arătat convins că va învinge din primul tur, Igor Dodon spune că ar putea participa la o dezbatere, dar numai în cazul în care va exista un al doilea tur.
„Dacă o să fie al doilea tur, o să discutăm. Dar din ceea ce eu simt, noi putem să hotărâm problemele şi poate să fie victoria din turul întâi”, a mai adăugat șeful statului.
Alegerile prezidențiale din Republica Moldova urmează să aibă loc la data de 1 noiembrie 2020. Este al doilea scrutin când Președintele Republicii Moldova este ales prin vot direct de către cetățeni.
Pentru validarea primului tur de scrutin este necesară participarea a cel puțin 1/3 din numărul cetățenilor înscriși în listele electorale, iar în cazul în care niciunul dintre candidați nu obține mai mult de 50% din voturi se organizează un al doilea tur.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: