20 / 06 / 2021


Igor Dodon, despre acțiunile Maiei Sandu: Va fi utilizată de Occident în lupta cu Putin ~ InfoPrut

Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, consideră că preşedintele Maia Sandu ar putea fi „utilizată de Occident” în lupta cu liderul…

De redactia , in Opinii , at 10/04/2021

Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, consideră că preşedintele Maia Sandu ar putea fi „utilizată de Occident” în lupta cu liderul rus Vladimir Putin, iar din acest motiv nu va putea ajunge la anumite înţelegeri cu omologul său din Federaţia Rusă.

„Maia Sandu cu Putin nu ştiu dacă o să poată să se înţeleagă. Eu mă tem că Maia Sandu va fi utilizată de Occident în lupta cu Putin. Vedeţi ce se face în Ucraina, în alte părţi. Cu regret, preşedintele R. Moldova mai mult este influenţat de către partenerii străini şi o împing împotriva Rusiei. Nu e bine lucru ăsta. E clar că în aceste condiţii preşedintele nu poate să ajungă la înţelegeri cu Federaţia Rusă. Care e soluţia? Trebuie să mă ocup eu de situaţia asta (n.r. cu eliminarea taxelor la exportul în Federaţia Rusă)”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa online de vineri.
De asemenea, fostul președinte al R. Moldova a subliniat că vaccinul rusesc va ajunge în Republica Moldova datorită implicării lui personale, dar și a solicitării Zinaidei Greceanîi, iar despre Maia Sandu spune că este un al doilea Plahotniuc, în fustă, care încearcă să subordoneze instituțiile statului și să captureze Curtea Constituțională.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: