02 / 08 / 2021


HORECA. George Simion a cerut românilor să protesteze: nu mai plătiți taxe

În fiecare zi avem parte de o nouă surpriză din partea partidului AUR și a copreședintelui George Simion. Astăzi s-a…

De redactia , in Actualitate , at 24/12/2020

În fiecare zi avem parte de o nouă surpriză din partea partidului AUR și a copreședintelui George Simion. Astăzi s-a dat votul de investire.
De la tribuna parlamentului acesta a îndemnat pe români să fie solidari cu domeniul horeca și protesteze prin neplata taxelor către stat.
Parlamentarii AUR au cerut de asemenea redeschiderea școlilor, așa cum se întâmplă în toată Europa.
În cadrul votului de astăzi pentru investirea guvernului condus de Florin Cîțu toți parlamentarii AUR au votat împotriva investirii:
„Guvernul Cîțu nu este un guvern legitim, nu a fost format de partidele ce au obținut cel mai mare procente electoral și este doar rezultatul unui vot de conjunctură.
Acest guvern este susținut din umbră de către PSD, partid care a refuzat să părăsească sala astfel încât să nu asigurăm cvorumul de investire pentru președintele camerei deputaților, Ludovic Orban. Concubinajul dintre PSD și aparenta majoritate guvernamentală nu este de conjunctură ci una permanentă. Au funcții împărțite și AUR reprezintă marea surpriză care le-a încurcat planurile și blaturile deja realizate” a declarat Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova prezent la eveniment.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: